Alina
Välkommen till nya Alina.se

Välkommen till nya Alina.se

Vi är fantastiskt glada att få bjuda in dig till den första titten på vår nya hemsida. Hemsidan är ombyggd från grunden hos oss på Alina för att erbjuda en bättre användarupplevelse som fungerar på alla enheter. Det innebär att du kan använda din telefon, surfplatta, dator eller vilken enhet som helst med en modern webblässare.

Vad är nytt?

Vårt primära mål med nya Alina.se har varit att göra hemsidan responsiv. Det innebär att sidan anpassar sig efter skärmen på din enhet, istället för att du ska anpassa din enhet till vår hemsida. Förutom detta har vi även sett över alla delar av Alina.se för att göra det enklare att navigera, hitta produkter och handla. Några nyheter hann vi dock klämma in, bland annat

  • Du behöver inte längre logga in för att ta del av alla kampanjpriser, såvida det inte är exklusivt för just ditt medlemsskap.
  • Fler filtreringsmöjligheter i produktlistningen.
  • Alla dina medlemsförmåner listas nu under ditt konto.

Betalsätt

Eftersom det här är en förhandsvisning av vår nya hemsida har Paypal ännu inte hunnit implementeras som betalmedel. Detta är under utveckling och lanseras inom kort men tills dess kan du betala direkt via din bank, med ditt MasterCard eller VISA-kort, Klarna eller när du hämtar din beställning i någon av våra åtta butiker.

Har du synpunkter, önskemål eller hittar buggar?

Dela gärna med dig och hjälp oss att göra nya Alina.se bättre! Du delar enklast med dig av dina fynd eller åsikter här.

Copyright © Alina 1997-2021

Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.

Hjälp oss bli bättre, vi är alltid intresserade av dina synpunkter!

Visa på egen sida
0
0